Tamil Meaning of enterolobium
என்டேரோலோபியம்
Other Tamil words related to என்டேரோலோபியம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of enterolobium
- enterolithiasis => இரைப்பைக் குழாய்க் கற்கள்
- enterolith => எண்டரோலித்
- enterokinase => எண்டர்ரோகைனேஸ்
- enterography => எண்டரோகிராபி
- enterocoele => எண்டரோசைல்
- enteroceptor => எண்டெரோசெப்டர்
- enterocele => என்டெரோசீல்
- enterobius vermicularis => எண்டரோபியஸ் வெர்மிகுலாரிஸ்
- enterobius => எண்டரோபியாசிஸ்
- enterobiasis => எண்டிரோபியாசிஸ்
- enterolobium cyclocarpa => என்டரோலோபியம் சைக்ளோகார்பா
- enterology => குடல் மருத்துவம்
- enteron => எண்ட்ரோன்
- enteropathy => எண்டரோபதி
- enteropneusta => என்டெரோப்னியூஸ்ட்டா
- enteroptosis => எண்ட்ரோப்டோசிஸ்
- enterorrhaphy => எண்டெரோராபி
- enterostenosis => என்டெரோஸ்டெனோசிஸ்
- enterostomy => என்டெரோஸ்டமி
- enterotome => என்டெரோட்டோம்
Definitions and Meaning of enterolobium in English
enterolobium (n)
small genus of tropical American timber trees closely allied to genus Albizia
FAQs About the word enterolobium
என்டேரோலோபியம்
small genus of tropical American timber trees closely allied to genus Albizia
No synonyms found.
No antonyms found.
enterolithiasis => இரைப்பைக் குழாய்க் கற்கள், enterolith => எண்டரோலித், enterokinase => எண்டர்ரோகைனேஸ், enterography => எண்டரோகிராபி, enterocoele => எண்டரோசைல்,