Tamil Meaning of edward benjamin britten
எட்வர்ட் பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
Other Tamil words related to எட்வர்ட் பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward benjamin britten
- edward appleton => எட்வர்ட் ஆப்பிள்டன்
- edward antony richard louis => எட்வார்ட் அன்டோனி ரிச்சர்ட் லூயிஸ்
- edward albee => எட்வர்ட் அல்பி
- edward => எட்வர்ட்
- edvard munch => எட்வர்டு மங்க்
- edvard hagerup grieg => எட்வர்ட் ஹேகரப் கிரிக்
- edvard grieg => எட்வர்ட் கிரீக்
- edutainment => கல்வி பொழுதுபோக்கு
- edulious => உண்ணத்தக்க
- edulcorator => தித்திக்கும்
- edward bouverie pusey => எட்வர்ட் போவெரி ப்யூசி
- edward calvin kendall => எட்வர்ட் கால்வின் கெண்டால்
- edward d. white => எட்வர்ட்.டி.வைட்
- edward douglas white jr. => எட்வர்ட் டக்ளஸ் வைட் ஜூனியர்
- edward durell stone => எட்வர்ட் டுரெல் ஸ்டோன்
- edward estlin cummings => எட்வர்ட் எஸ்லின் கம்மிங்ஸ்
- edward everett hale => எட்வர்ட் எவரெட் ஹேல்
- edward fitzgerald => எட்வர்ட் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட்
- edward franklin albeen => எட்வர்ட் பிராங்க்ளின் ஆல்பீன்
- edward g. robinson => எட்வர்ட் ஜி ராபின்சன்
Definitions and Meaning of edward benjamin britten in English
edward benjamin britten (n)
major English composer of the 20th century; noted for his operas (1913-1976)
FAQs About the word edward benjamin britten
எட்வர்ட் பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
major English composer of the 20th century; noted for his operas (1913-1976)
No synonyms found.
No antonyms found.
edward appleton => எட்வர்ட் ஆப்பிள்டன், edward antony richard louis => எட்வார்ட் அன்டோனி ரிச்சர்ட் லூயிஸ், edward albee => எட்வர்ட் அல்பி, edward => எட்வர்ட், edvard munch => எட்வர்டு மங்க்,