Tamil Meaning of edward fitzgerald
எட்வர்ட் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட்
Other Tamil words related to எட்வர்ட் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward fitzgerald
- edward everett hale => எட்வர்ட் எவரெட் ஹேல்
- edward estlin cummings => எட்வர்ட் எஸ்லின் கம்மிங்ஸ்
- edward durell stone => எட்வர்ட் டுரெல் ஸ்டோன்
- edward douglas white jr. => எட்வர்ட் டக்ளஸ் வைட் ஜூனியர்
- edward d. white => எட்வர்ட்.டி.வைட்
- edward calvin kendall => எட்வர்ட் கால்வின் கெண்டால்
- edward bouverie pusey => எட்வர்ட் போவெரி ப்யூசி
- edward benjamin britten => எட்வர்ட் பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
- edward appleton => எட்வர்ட் ஆப்பிள்டன்
- edward antony richard louis => எட்வார்ட் அன்டோனி ரிச்சர்ட் லூயிஸ்
- edward franklin albeen => எட்வர்ட் பிராங்க்ளின் ஆல்பீன்
- edward g. robinson => எட்வர்ட் ஜி ராபின்சன்
- edward george earle bulwer-lytton => எட்வர்ட் ஜோர்ஜ் ஏர்ல் புல்வெர்-லிட்டன்
- edward goldenberg robinson => எட்வர்ட் கோல்டன்பெர்க் ராபின்சன்
- edward henry harriman => எட்வர்ட் ஹென்றி ஹாரிமான்
- edward i => எட்வர்ட் I
- edward ii => எட்வர்ட் II
- edward iii => எட்வர்ட் III
- edward iv => எட்வர்ட் IV
- edward james hughes => எட்வர்ட் ஜேம்ஸ் ஹ்யூஜ்ஸ்
Definitions and Meaning of edward fitzgerald in English
edward fitzgerald (n)
English poet remembered primarily for his free translation of the poetry of Omar Khayyam (1809-1883)
FAQs About the word edward fitzgerald
எட்வர்ட் ஃபிட்ஸ்ஜெரால்ட்
English poet remembered primarily for his free translation of the poetry of Omar Khayyam (1809-1883)
No synonyms found.
No antonyms found.
edward everett hale => எட்வர்ட் எவரெட் ஹேல், edward estlin cummings => எட்வர்ட் எஸ்லின் கம்மிங்ஸ், edward durell stone => எட்வர்ட் டுரெல் ஸ்டோன், edward douglas white jr. => எட்வர்ட் டக்ளஸ் வைட் ஜூனியர், edward d. white => எட்வர்ட்.டி.வைட்,