Tamil Meaning of edvard munch
எட்வர்டு மங்க்
Other Tamil words related to எட்வர்டு மங்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edvard munch
- edvard hagerup grieg => எட்வர்ட் ஹேகரப் கிரிக்
- edvard grieg => எட்வர்ட் கிரீக்
- edutainment => கல்வி பொழுதுபோக்கு
- edulious => உண்ணத்தக்க
- edulcorator => தித்திக்கும்
- edulcorative => இனிப்பாக்கும்
- edulcoration => இனிப்புத் தன்மை
- edulcorating => இனிமை செய்தல்
- edulcorated => இனிப்பாக்கப்பட்ட
- edulcorate => இனிப்பாக்குதல், இனிப்புப் பொருட்களை சேர்ப்பது
- edward => எட்வர்ட்
- edward albee => எட்வர்ட் அல்பி
- edward antony richard louis => எட்வார்ட் அன்டோனி ரிச்சர்ட் லூயிஸ்
- edward appleton => எட்வர்ட் ஆப்பிள்டன்
- edward benjamin britten => எட்வர்ட் பெஞ்சமின் பிரிட்டன்
- edward bouverie pusey => எட்வர்ட் போவெரி ப்யூசி
- edward calvin kendall => எட்வர்ட் கால்வின் கெண்டால்
- edward d. white => எட்வர்ட்.டி.வைட்
- edward douglas white jr. => எட்வர்ட் டக்ளஸ் வைட் ஜூனியர்
- edward durell stone => எட்வர்ட் டுரெல் ஸ்டோன்
Definitions and Meaning of edvard munch in English
edvard munch (n)
Norwegian painter (1863-1944)
FAQs About the word edvard munch
எட்வர்டு மங்க்
Norwegian painter (1863-1944)
No synonyms found.
No antonyms found.
edvard hagerup grieg => எட்வர்ட் ஹேகரப் கிரிக், edvard grieg => எட்வர்ட் கிரீக், edutainment => கல்வி பொழுதுபோக்கு, edulious => உண்ணத்தக்க , edulcorator => தித்திக்கும்,