Tamil Meaning of double entendre
டபுள் எண்ட்ரே
Other Tamil words related to டபுள் எண்ட்ரே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of double entendre
- double eagle => இரட்டை கழுகு
- double dye => இரட்டை சாயம்
- double dutch => டபுள் டச்
- double dribble => டபுள் ட்ரிபில்
- double door => டபுள் டோர்
- double dipping => இரட்டை டிப்பிங்
- double dipper => இரட்டை டிப்பர்
- double digit => இரட்டை இலக்க
- double decomposition reaction => இரட்டைச் சிதைவு வினை
- double decomposition => டபுள் டிகம்போசிஷன்
- double entry => டபுள் எண்ட்ரி
- double fault => டபுள் ஃபால்ட்
- double feature => டபுள் ஃபீச்சர்
- double first => டபுள் ஃபர்ஸ்ட்
- double flat => டபுள் பிளாட்
- double glazing => இரட்டை கண்ணாடி
- double gloucester => டபுள் க்ளூசெஸ்டர்
- double gold => டபுள் கோல்ட்
- double helix => இரட்டை ஹெல்லிக்ஸ்
- double indemnity => டபுள் இன்டமெனிட்டி
Definitions and Meaning of double entendre in English
double entendre (n)
an ambiguity with one interpretation that is indelicate
double entendre (n.)
A word or expression admitting of a double interpretation, one of which is often obscure or indelicate.
FAQs About the word double entendre
டபுள் எண்ட்ரே
an ambiguity with one interpretation that is indelicateA word or expression admitting of a double interpretation, one of which is often obscure or indelicate.
No synonyms found.
No antonyms found.
double eagle => இரட்டை கழுகு, double dye => இரட்டை சாயம், double dutch => டபுள் டச், double dribble => டபுள் ட்ரிபில், double door => டபுள் டோர்,