Tamil Meaning of double fault
டபுள் ஃபால்ட்
Other Tamil words related to டபுள் ஃபால்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of double fault
- double feature => டபுள் ஃபீச்சர்
- double first => டபுள் ஃபர்ஸ்ட்
- double flat => டபுள் பிளாட்
- double glazing => இரட்டை கண்ணாடி
- double gloucester => டபுள் க்ளூசெஸ்டர்
- double gold => டபுள் கோல்ட்
- double helix => இரட்டை ஹெல்லிக்ஸ்
- double indemnity => டபுள் இன்டமெனிட்டி
- double jeopardy => டபுள் ஜியோபார்டி
- double knit => டபுள் நிட்
Definitions and Meaning of double fault in English
double fault (n)
(tennis) two successive faults in serving resulting in the loss of the point
FAQs About the word double fault
டபுள் ஃபால்ட்
(tennis) two successive faults in serving resulting in the loss of the point
No synonyms found.
No antonyms found.
double entry => டபுள் எண்ட்ரி, double entendre => டபுள் எண்ட்ரே, double eagle => இரட்டை கழுகு, double dye => இரட்டை சாயம், double dutch => டபுள் டச்,