Tamil Meaning of cypripedium reginae
cypripedium reginae
Other Tamil words related to cypripedium reginae
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cypripedium reginae
- cypripedium parviflorum => சைப்ரிபீடியம் பார்விஃப்ளோரம்
- cypripedium montanum => சைப்ரிபீடியம் மோண்டானம்
- cypripedium fasciculatum => சைப்ரிப்பீடியம் ஃபாசிக்குலேட்டம்
- cypripedium californicum => சைப்ரிபீடியம் கலிபோர்னிகம்
- cypripedium calceolus pubescens => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ் பியூபெசென்ஸ்
- cypripedium calceolus => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ்
- cypripedium arietinum => சைப்ரிபீடியம் ஏரியாடினம்
- cypripedium album => சைப்ரிபீடியம் ஆல்பம்
- cypripedium acaule => சைப்ரிபீடியம் அக்கௌல்
- cypripedium => சைப்ரிபீடியம்
- cyproheptadine => சைப்ரோஹெப்டாடின்
- cyprus => சைப்ரஸ்
- cyril => சிரில்
- cyril burt => சிரில் பர்ட்
- cyril lodowic burt => சிரில் லோடோவிக் பர்ட்
- cyril northcote parkinson => சைரில் நார்த்கோட் பார்கின்சன்
- cyrilla => சைரில்லா
- cyrilla family => சைரிலா குடும்பம்
- cyrilla racemiflora => சைரிலா ரேசிமிஃப்ளோரா
- cyrilliaceae => சிரிலியேசியா
Definitions and Meaning of cypripedium reginae in English
cypripedium reginae (n)
pale pink wild orchid of northeastern America having an inflated pouchlike lip
FAQs About the word cypripedium reginae
Definition not available
pale pink wild orchid of northeastern America having an inflated pouchlike lip
No synonyms found.
No antonyms found.
cypripedium parviflorum => சைப்ரிபீடியம் பார்விஃப்ளோரம், cypripedium montanum => சைப்ரிபீடியம் மோண்டானம், cypripedium fasciculatum => சைப்ரிப்பீடியம் ஃபாசிக்குலேட்டம், cypripedium californicum => சைப்ரிபீடியம் கலிபோர்னிகம், cypripedium calceolus pubescens => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ் பியூபெசென்ஸ்,