Tamil Meaning of cyril
சிரில்
Other Tamil words related to சிரில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cyril
- cyprus => சைப்ரஸ்
- cyproheptadine => சைப்ரோஹெப்டாடின்
- cypripedium parviflorum => சைப்ரிபீடியம் பார்விஃப்ளோரம்
- cypripedium montanum => சைப்ரிபீடியம் மோண்டானம்
- cypripedium fasciculatum => சைப்ரிப்பீடியம் ஃபாசிக்குலேட்டம்
- cypripedium californicum => சைப்ரிபீடியம் கலிபோர்னிகம்
- cypripedium calceolus pubescens => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ் பியூபெசென்ஸ்
- cypripedium calceolus => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ்
- cypripedium arietinum => சைப்ரிபீடியம் ஏரியாடினம்
- cypripedium album => சைப்ரிபீடியம் ஆல்பம்
- cyril burt => சிரில் பர்ட்
- cyril lodowic burt => சிரில் லோடோவிக் பர்ட்
- cyril northcote parkinson => சைரில் நார்த்கோட் பார்கின்சன்
- cyrilla => சைரில்லா
- cyrilla family => சைரிலா குடும்பம்
- cyrilla racemiflora => சைரிலா ரேசிமிஃப்ளோரா
- cyrilliaceae => சிரிலியேசியா
- cyrillic => சிரிலிக்
- cyrillic alphabet => சிரிலிக் எழுத்துக்கள்
- cyrtomium => சைர்டோமியம்
Definitions and Meaning of cyril in English
cyril (n)
Greek missionary; the invention of the Cyrillic alphabet is attributed to him (826-869)
FAQs About the word cyril
சிரில்
Greek missionary; the invention of the Cyrillic alphabet is attributed to him (826-869)
No synonyms found.
No antonyms found.
cyprus => சைப்ரஸ், cyproheptadine => சைப்ரோஹெப்டாடின், cypripedium parviflorum => சைப்ரிபீடியம் பார்விஃப்ளோரம், cypripedium montanum => சைப்ரிபீடியம் மோண்டானம், cypripedium fasciculatum => சைப்ரிப்பீடியம் ஃபாசிக்குலேட்டம்,