Tamil Meaning of cyproheptadine
சைப்ரோஹெப்டாடின்
Other Tamil words related to சைப்ரோஹெப்டாடின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cyproheptadine
- cypripedium parviflorum => சைப்ரிபீடியம் பார்விஃப்ளோரம்
- cypripedium montanum => சைப்ரிபீடியம் மோண்டானம்
- cypripedium fasciculatum => சைப்ரிப்பீடியம் ஃபாசிக்குலேட்டம்
- cypripedium californicum => சைப்ரிபீடியம் கலிபோர்னிகம்
- cypripedium calceolus pubescens => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ் பியூபெசென்ஸ்
- cypripedium calceolus => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ்
- cypripedium arietinum => சைப்ரிபீடியம் ஏரியாடினம்
- cypripedium album => சைப்ரிபீடியம் ஆல்பம்
- cypripedium acaule => சைப்ரிபீடியம் அக்கௌல்
- cypripedium => சைப்ரிபீடியம்
- cyprus => சைப்ரஸ்
- cyril => சிரில்
- cyril burt => சிரில் பர்ட்
- cyril lodowic burt => சிரில் லோடோவிக் பர்ட்
- cyril northcote parkinson => சைரில் நார்த்கோட் பார்கின்சன்
- cyrilla => சைரில்லா
- cyrilla family => சைரிலா குடும்பம்
- cyrilla racemiflora => சைரிலா ரேசிமிஃப்ளோரா
- cyrilliaceae => சிரிலியேசியா
- cyrillic => சிரிலிக்
Definitions and Meaning of cyproheptadine in English
cyproheptadine (n)
an antihistamine (trade name Periactin) used to treat some allergic reactions
FAQs About the word cyproheptadine
சைப்ரோஹெப்டாடின்
an antihistamine (trade name Periactin) used to treat some allergic reactions
No synonyms found.
No antonyms found.
cypripedium parviflorum => சைப்ரிபீடியம் பார்விஃப்ளோரம், cypripedium montanum => சைப்ரிபீடியம் மோண்டானம், cypripedium fasciculatum => சைப்ரிப்பீடியம் ஃபாசிக்குலேட்டம், cypripedium californicum => சைப்ரிபீடியம் கலிபோர்னிகம், cypripedium calceolus pubescens => சைப்ரிபீடியம் கால்சியோலஸ் பியூபெசென்ஸ்,