Tamil Meaning of chinese primrose
சைனீஸ் பிரிம்ரோஸ்
Other Tamil words related to சைனீஸ் பிரிம்ரோஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of chinese primrose
- chinese pea tree => சைனீஸ் பீ ட்ரீ
- chinese parsley => சீன பார்ஸ்லி
- chinese parasol tree => சீன குடை மரம்
- chinese parasol => குடை
- chinese paddlefish => சீன பேடில்ஃபிஷ்
- chinese mustard => சீனக் கடுகு
- chinese mushroom => சீன காளான்
- chinese monetary unit => சீன நாணய அலகு
- chinese magnolia => சைனீஸ் மேக்னோலியா
- chinese lantern plant => சீன லாந்தர் தாவரம்
- chinese privet => சீன பிரைவேட்
- chinese puzzle => சீன பஜில்
- chinese restaurant syndrome => சீன உணவக நோய்க்கூட்டறிகுறி
- chinese revolution => சீன புரட்சி
- chinese rhubarb => சீன ருபார்ப்
- chinese scholar tree => சைனீஸ் ஸ்காலர் மரம்
- chinese scholartree => சீன அறிஞர மரம்
- chinese silk plant => சீன பட்டு செடி
- chinese wall => சீனப் பிராச்சி
- chinese water chestnut => சீன வாட்டர் செஸ்ட்நட்
Definitions and Meaning of chinese primrose in English
chinese primrose (n)
cultivated Asiatic primrose
FAQs About the word chinese primrose
சைனீஸ் பிரிம்ரோஸ்
cultivated Asiatic primrose
No synonyms found.
No antonyms found.
chinese pea tree => சைனீஸ் பீ ட்ரீ, chinese parsley => சீன பார்ஸ்லி, chinese parasol tree => சீன குடை மரம், chinese parasol => குடை, chinese paddlefish => சீன பேடில்ஃபிஷ்,