Tamil Meaning of chinese revolution
சீன புரட்சி
Other Tamil words related to சீன புரட்சி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of chinese revolution
- chinese restaurant syndrome => சீன உணவக நோய்க்கூட்டறிகுறி
- chinese puzzle => சீன பஜில்
- chinese privet => சீன பிரைவேட்
- chinese primrose => சைனீஸ் பிரிம்ரோஸ்
- chinese pea tree => சைனீஸ் பீ ட்ரீ
- chinese parsley => சீன பார்ஸ்லி
- chinese parasol tree => சீன குடை மரம்
- chinese parasol => குடை
- chinese paddlefish => சீன பேடில்ஃபிஷ்
- chinese mustard => சீனக் கடுகு
- chinese rhubarb => சீன ருபார்ப்
- chinese scholar tree => சைனீஸ் ஸ்காலர் மரம்
- chinese scholartree => சீன அறிஞர மரம்
- chinese silk plant => சீன பட்டு செடி
- chinese wall => சீனப் பிராச்சி
- chinese water chestnut => சீன வாட்டர் செஸ்ட்நட்
- chinese white => சைனீஸ் வொயிட்
- chinese white cabbage => சீன வெள்ளை கீரை
- chinese wistaria => சீன விஸ்டீரியா
- chinese wood oil => சீன மர எண்ணெய்
Definitions and Meaning of chinese revolution in English
chinese revolution (n)
the republican revolution against the Manchu dynasty in China; 1911-1912
FAQs About the word chinese revolution
சீன புரட்சி
the republican revolution against the Manchu dynasty in China; 1911-1912
No synonyms found.
No antonyms found.
chinese restaurant syndrome => சீன உணவக நோய்க்கூட்டறிகுறி, chinese puzzle => சீன பஜில், chinese privet => சீன பிரைவேட், chinese primrose => சைனீஸ் பிரிம்ரோஸ், chinese pea tree => சைனீஸ் பீ ட்ரீ,