Tamil Meaning of boston lettuce
போஸ்டன் லெட்யுஸ்
Other Tamil words related to போஸ்டன் லெட்யுஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of boston lettuce
- boston ivy => போஸ்டன் ஐவி
- boston harbor => பாஸ்டன் துறைமுகம்
- boston fern => போஸ்டன் ஃபெர்ன்
- boston cream pie => போஸ்டன் க்ரீம் பை
- boston bull => போஸ்டன் புல்
- boston brown bread => பாஸ்டன் பிரவுன் பிரெட்
- boston baked beans => பாஸ்டன் பேக்கட் பீன்ஸ்
- boston => பாஸ்டன்
- bossy => அதிகாரி
- bossism => பாஸிசம்
Definitions and Meaning of boston lettuce in English
boston lettuce (n)
lettuce with relatively soft leaves
FAQs About the word boston lettuce
போஸ்டன் லெட்யுஸ்
lettuce with relatively soft leaves
No synonyms found.
No antonyms found.
boston ivy => போஸ்டன் ஐவி, boston harbor => பாஸ்டன் துறைமுகம், boston fern => போஸ்டன் ஃபெர்ன், boston cream pie => போஸ்டன் க்ரீம் பை, boston bull => போஸ்டன் புல்,