Tamil Meaning of bostonian
பாஸ்டனியன்
Other Tamil words related to பாஸ்டனியன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bostonian
- boston terrier => பாஸ்டன் டெரியர்
- boston tea party => பாஸ்டன் டீ பார்ட்டி
- boston rocker => பாஸ்டன் ராக்கர்
- boston lettuce => போஸ்டன் லெட்யுஸ்
- boston ivy => போஸ்டன் ஐவி
- boston harbor => பாஸ்டன் துறைமுகம்
- boston fern => போஸ்டன் ஃபெர்ன்
- boston cream pie => போஸ்டன் க்ரீம் பை
- boston bull => போஸ்டன் புல்
- boston brown bread => பாஸ்டன் பிரவுன் பிரெட்
Definitions and Meaning of bostonian in English
bostonian (n)
a native or resident of Boston
FAQs About the word bostonian
பாஸ்டனியன்
a native or resident of Boston
No synonyms found.
No antonyms found.
boston terrier => பாஸ்டன் டெரியர், boston tea party => பாஸ்டன் டீ பார்ட்டி, boston rocker => பாஸ்டன் ராக்கர், boston lettuce => போஸ்டன் லெட்யுஸ், boston ivy => போஸ்டன் ஐவி,