Tamil Meaning of automobile mechanic
ஆட்டோமொபைல் மெக்கானிக்
Other Tamil words related to ஆட்டோமொபைல் மெக்கானிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of automobile mechanic
- automobile loan => வாகனக் கடன்
- automobile insurance => ஆட்டோமொபைல் இன்சூரன்ஸ்
- automobile industry => ஆட்டோமொபைல் துறை
- automobile horn => ஆட்டோமொபைல் ஹார்ன்
- automobile factory => ஆட்டோமொபைல் தொழிற்சாலை
- automobile engine => ஆட்டோமொபைல் எஞ்சின்
- automobile driver => ஆட்டோமொபைல் டிரைவர்
- automobile battery => ஆட்டோமொபைல் பேட்டரி
- automobile => ஆட்டோமொபைல்
- automixte system => ஆட்டோமிக்ஸ்டு சிஸ்டம்
- automobile race => ஆட்டோமொபைல் ரேஸ்
- automobile tire => ஆட்டோமொபைல் டயர்
- automobile traffic => ஆட்டோமொபைல் போக்குவரத்து
- automobile trunk => காரின் ட்ரங்
- automobilism => ஆட்டோமொபிலிசம்
- automobilist => தன்னிச்சை வாகன ஓட்டுநர்
- automorphic => சுய-உருவம் பாதுகாக்கும்
- automorphism => தானிசை மாற்று
- automotive => ஆட்டோமோட்டிவ்
- automotive engineer => ஆட்டோமோட்டிவ் இன்ஜினியர்
Definitions and Meaning of automobile mechanic in English
automobile mechanic (n)
someone whose occupation is repairing and maintaining automobiles
FAQs About the word automobile mechanic
ஆட்டோமொபைல் மெக்கானிக்
someone whose occupation is repairing and maintaining automobiles
No synonyms found.
No antonyms found.
automobile loan => வாகனக் கடன், automobile insurance => ஆட்டோமொபைல் இன்சூரன்ஸ், automobile industry => ஆட்டோமொபைல் துறை, automobile horn => ஆட்டோமொபைல் ஹார்ன், automobile factory => ஆட்டோமொபைல் தொழிற்சாலை,