Tamil Meaning of automobile battery
ஆட்டோமொபைல் பேட்டரி
Other Tamil words related to ஆட்டோமொபைல் பேட்டரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of automobile battery
- automobile => ஆட்டோமொபைல்
- automixte system => ஆட்டோமிக்ஸ்டு சிஸ்டம்
- automeris io => ஆட்டோமெரிஸ் ஐஓ
- automeris => ஆட்டோமெரிஸ்
- auto-mechanic => ஆட்டோ-மெக்கானிக்
- automatous => தானியங்கி
- automatons => ஆட்டோமேட்டன்கள்
- automatonlike => தானியங்கி போன்ற
- automaton => தானியங்கி
- automatize => ஆட்டோமேட் செய்யுங்கள்
- automobile driver => ஆட்டோமொபைல் டிரைவர்
- automobile engine => ஆட்டோமொபைல் எஞ்சின்
- automobile factory => ஆட்டோமொபைல் தொழிற்சாலை
- automobile horn => ஆட்டோமொபைல் ஹார்ன்
- automobile industry => ஆட்டோமொபைல் துறை
- automobile insurance => ஆட்டோமொபைல் இன்சூரன்ஸ்
- automobile loan => வாகனக் கடன்
- automobile mechanic => ஆட்டோமொபைல் மெக்கானிக்
- automobile race => ஆட்டோமொபைல் ரேஸ்
- automobile tire => ஆட்டோமொபைல் டயர்
Definitions and Meaning of automobile battery in English
automobile battery (n)
a lead-acid storage battery in a motor vehicle; usually a 12-volt battery of six cells; the heart of the car's electrical system
FAQs About the word automobile battery
ஆட்டோமொபைல் பேட்டரி
a lead-acid storage battery in a motor vehicle; usually a 12-volt battery of six cells; the heart of the car's electrical system
No synonyms found.
No antonyms found.
automobile => ஆட்டோமொபைல், automixte system => ஆட்டோமிக்ஸ்டு சிஸ்டம், automeris io => ஆட்டோமெரிஸ் ஐஓ, automeris => ஆட்டோமெரிஸ், auto-mechanic => ஆட்டோ-மெக்கானிக்,