Tamil Meaning of automobile factory
ஆட்டோமொபைல் தொழிற்சாலை
Other Tamil words related to ஆட்டோமொபைல் தொழிற்சாலை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of automobile factory
- automobile engine => ஆட்டோமொபைல் எஞ்சின்
- automobile driver => ஆட்டோமொபைல் டிரைவர்
- automobile battery => ஆட்டோமொபைல் பேட்டரி
- automobile => ஆட்டோமொபைல்
- automixte system => ஆட்டோமிக்ஸ்டு சிஸ்டம்
- automeris io => ஆட்டோமெரிஸ் ஐஓ
- automeris => ஆட்டோமெரிஸ்
- auto-mechanic => ஆட்டோ-மெக்கானிக்
- automatous => தானியங்கி
- automatons => ஆட்டோமேட்டன்கள்
- automobile horn => ஆட்டோமொபைல் ஹார்ன்
- automobile industry => ஆட்டோமொபைல் துறை
- automobile insurance => ஆட்டோமொபைல் இன்சூரன்ஸ்
- automobile loan => வாகனக் கடன்
- automobile mechanic => ஆட்டோமொபைல் மெக்கானிக்
- automobile race => ஆட்டோமொபைல் ரேஸ்
- automobile tire => ஆட்டோமொபைல் டயர்
- automobile traffic => ஆட்டோமொபைல் போக்குவரத்து
- automobile trunk => காரின் ட்ரங்
- automobilism => ஆட்டோமொபிலிசம்
Definitions and Meaning of automobile factory in English
automobile factory (n)
a factory where automobiles are manufactured
FAQs About the word automobile factory
ஆட்டோமொபைல் தொழிற்சாலை
a factory where automobiles are manufactured
No synonyms found.
No antonyms found.
automobile engine => ஆட்டோமொபைல் எஞ்சின், automobile driver => ஆட்டோமொபைல் டிரைவர், automobile battery => ஆட்டோமொபைல் பேட்டரி, automobile => ஆட்டோமொபைல், automixte system => ஆட்டோமிக்ஸ்டு சிஸ்டம்,