Gujarati Meaning of australian dollar
ઓસ્ટ્રેલિયન ડોલર
Other Gujarati words related to ઓસ્ટ્રેલિયન ડોલર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of australian dollar
- australian desert => ઑસ્ટ્રેલિયન રણ
- australian crawl => ઑસ્ટ્રેલિયન ક્રૉલ
- australian coral snake => ઑસ્ટ્રેલિયન કોરલ સ્નેક
- australian cockroach => ઑસ્ટ્રેલિયન કાકરોચ
- australian chestnut => ઑસ્ટ્રેલિયન ચેસ્ટનટ
- australian capital => ઓસ્ટ્રેલિયન કેપિટલ
- australian bonytongue => ऑस्ट्रेलियन बोनीटंग
- australian blacksnake => ઑસ્ટ્રેલિયન બ્લેકસ્નેક
- australian ballot => Australian ballot
- australian arowana => ઑસ્ટ્રેલિયન એરોવાના
- australian grass tree => ઓસ્ટ્રેલિયન ઘાસ ઝાડ
- australian hare's foot => ઑસ્ટ્રેલિયન હૅરનો ફૂટ
- australian heath => ઓસ્ટ્રેલિયન હીથ
- australian honeysuckle => ઓસ્ટ્રેલિયન હનીસકલ
- australian labor party => ઑસ્ટ્રેલિયન લેબર પક્ષ
- australian lungfish => ऑस्ट्रेलियन लंगफिश
- australian magpie => ઓસ્ટ્રેલિયન મૅગ્પાઈ
- australian nettle => ઑસ્ટ્રેલિયન નેટલ
- australian nettle tree => অস্ট্রেলিয়ান નેટલ ટ્રી
- australian pea => ઑસ્ટ્રેલિયન મટર
Definitions and Meaning of australian dollar in English
australian dollar (n)
the basic unit of money in Australia and Nauru
FAQs About the word australian dollar
ઓસ્ટ્રેલિયન ડોલર
the basic unit of money in Australia and Nauru
No synonyms found.
No antonyms found.
australian desert => ઑસ્ટ્રેલિયન રણ, australian crawl => ઑસ્ટ્રેલિયન ક્રૉલ, australian coral snake => ઑસ્ટ્રેલિયન કોરલ સ્નેક, australian cockroach => ઑસ્ટ્રેલિયન કાકરોચ, australian chestnut => ઑસ્ટ્રેલિયન ચેસ્ટનટ,