Gujarati Meaning of australian honeysuckle
ઓસ્ટ્રેલિયન હનીસકલ
Other Gujarati words related to ઓસ્ટ્રેલિયન હનીસકલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of australian honeysuckle
- australian heath => ઓસ્ટ્રેલિયન હીથ
- australian hare's foot => ઑસ્ટ્રેલિયન હૅરનો ફૂટ
- australian grass tree => ઓસ્ટ્રેલિયન ઘાસ ઝાડ
- australian dollar => ઓસ્ટ્રેલિયન ડોલર
- australian desert => ઑસ્ટ્રેલિયન રણ
- australian crawl => ઑસ્ટ્રેલિયન ક્રૉલ
- australian coral snake => ઑસ્ટ્રેલિયન કોરલ સ્નેક
- australian cockroach => ઑસ્ટ્રેલિયન કાકરોચ
- australian chestnut => ઑસ્ટ્રેલિયન ચેસ્ટનટ
- australian capital => ઓસ્ટ્રેલિયન કેપિટલ
- australian labor party => ઑસ્ટ્રેલિયન લેબર પક્ષ
- australian lungfish => ऑस्ट्रेलियन लंगफिश
- australian magpie => ઓસ્ટ્રેલિયન મૅગ્પાઈ
- australian nettle => ઑસ્ટ્રેલિયન નેટલ
- australian nettle tree => অস্ট্রেলিয়ান નેટલ ટ્રી
- australian pea => ઑસ્ટ્રેલિયન મટર
- australian pine => ઓસ્ટ્રેલિયન પાઈન
- australian pitcher plant => ઓસ્ટ્રેલિયન પીચર પ્લાન્ટ
- australian reed grass => ઓસ્ટ્રેલિયન રીડ ગ્રાસ
- australian sea lion => ઑસ્ટ્રેલિયન સમુદ્રી સિંહ
Definitions and Meaning of australian honeysuckle in English
australian honeysuckle (n)
shrubby tree with silky foliage and spikes of cylindrical yellow nectarous flowers
FAQs About the word australian honeysuckle
ઓસ્ટ્રેલિયન હનીસકલ
shrubby tree with silky foliage and spikes of cylindrical yellow nectarous flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
australian heath => ઓસ્ટ્રેલિયન હીથ, australian hare's foot => ઑસ્ટ્રેલિયન હૅરનો ફૂટ, australian grass tree => ઓસ્ટ્રેલિયન ઘાસ ઝાડ, australian dollar => ઓસ્ટ્રેલિયન ડોલર, australian desert => ઑસ્ટ્રેલિયન રણ,