Tamil Meaning of asparagus officinales
ஆஸ்பரகஸ் ஆஃபீசினலிஸ்
Other Tamil words related to ஆஸ்பரகஸ் ஆஃபீசினலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asparagus officinales
- asparagus fern => சதாவரி ஃபெர்ன்
- asparagus bed => ஆஸ்பரகஸ் படுக்கை
- asparagus bean => ஆஸ்பாரகஸ் பீன்
- asparagus asparagoides => ஆஸ்பரகஸ் ஆஸ்பரகோயிடஸ்
- asparagus => ஆஸ்பரகஸ்
- asparaginous => ஆஸ்பராகினஸ்
- asparagine => ஆஸ்பரஜின்
- asparaginase => அஸ்பாரஜினேஸ்
- asparagaceae => அஸ்பாரகேசி
- aspalathus cedcarbergensis => அஸ்பலேதஸ் செட்கார்பர்கென்சிஸ்
- asparagus pea => அஸ்பாரகஸ் பட்டாணி
- asparagus plumosus => ஆஸ்பரகஸ் பிளூமோசஸ்
- asparagus setaceous => அஸ்பாரகஸ் செடாசியஸ்
- aspartame => ஆஸ்பார்ட்டேம்
- aspartic => æspārtik
- aspartic acid => அஸ்பார்டிக் அமிலம்
- aspect => அம்சம்
- aspect ratio => அஸ்பெக்ட் ரேஷியோ
- aspectable => தெளிவான
- aspectant => எதிர்பார்க்கும்
Definitions and Meaning of asparagus officinales in English
asparagus officinales (n)
plant whose succulent young shoots are cooked and eaten as a vegetable
FAQs About the word asparagus officinales
ஆஸ்பரகஸ் ஆஃபீசினலிஸ்
plant whose succulent young shoots are cooked and eaten as a vegetable
No synonyms found.
No antonyms found.
asparagus fern => சதாவரி ஃபெர்ன், asparagus bed => ஆஸ்பரகஸ் படுக்கை, asparagus bean => ஆஸ்பாரகஸ் பீன், asparagus asparagoides => ஆஸ்பரகஸ் ஆஸ்பரகோயிடஸ், asparagus => ஆஸ்பரகஸ்,