Tamil Meaning of asparaginase
அஸ்பாரஜினேஸ்
Other Tamil words related to அஸ்பாரஜினேஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asparaginase
- asparagine => ஆஸ்பரஜின்
- asparaginous => ஆஸ்பராகினஸ்
- asparagus => ஆஸ்பரகஸ்
- asparagus asparagoides => ஆஸ்பரகஸ் ஆஸ்பரகோயிடஸ்
- asparagus bean => ஆஸ்பாரகஸ் பீன்
- asparagus bed => ஆஸ்பரகஸ் படுக்கை
- asparagus fern => சதாவரி ஃபெர்ன்
- asparagus officinales => ஆஸ்பரகஸ் ஆஃபீசினலிஸ்
- asparagus pea => அஸ்பாரகஸ் பட்டாணி
- asparagus plumosus => ஆஸ்பரகஸ் பிளூமோசஸ்
Definitions and Meaning of asparaginase in English
asparaginase (n)
antineoplastic drug (trade name Elspar) sometimes used to treat lymphoblastic leukemia
FAQs About the word asparaginase
அஸ்பாரஜினேஸ்
antineoplastic drug (trade name Elspar) sometimes used to treat lymphoblastic leukemia
No synonyms found.
No antonyms found.
asparagaceae => அஸ்பாரகேசி, aspalathus cedcarbergensis => அஸ்பலேதஸ் செட்கார்பர்கென்சிஸ், aspalathus => அஸ்பாலடஸ், aspadana => அஸ்பாதான, asp viper => ஆஸ்ப் வைப்பர்,