Tamil Meaning of asparagus bean
ஆஸ்பாரகஸ் பீன்
Other Tamil words related to ஆஸ்பாரகஸ் பீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asparagus bean
- asparagus asparagoides => ஆஸ்பரகஸ் ஆஸ்பரகோயிடஸ்
- asparagus => ஆஸ்பரகஸ்
- asparaginous => ஆஸ்பராகினஸ்
- asparagine => ஆஸ்பரஜின்
- asparaginase => அஸ்பாரஜினேஸ்
- asparagaceae => அஸ்பாரகேசி
- aspalathus cedcarbergensis => அஸ்பலேதஸ் செட்கார்பர்கென்சிஸ்
- aspalathus => அஸ்பாலடஸ்
- aspadana => அஸ்பாதான
- asp viper => ஆஸ்ப் வைப்பர்
- asparagus bed => ஆஸ்பரகஸ் படுக்கை
- asparagus fern => சதாவரி ஃபெர்ன்
- asparagus officinales => ஆஸ்பரகஸ் ஆஃபீசினலிஸ்
- asparagus pea => அஸ்பாரகஸ் பட்டாணி
- asparagus plumosus => ஆஸ்பரகஸ் பிளூமோசஸ்
- asparagus setaceous => அஸ்பாரகஸ் செடாசியஸ்
- aspartame => ஆஸ்பார்ட்டேம்
- aspartic => æspārtik
- aspartic acid => அஸ்பார்டிக் அமிலம்
- aspect => அம்சம்
Definitions and Meaning of asparagus bean in English
asparagus bean (n)
South American bean having very long succulent pods
FAQs About the word asparagus bean
ஆஸ்பாரகஸ் பீன்
South American bean having very long succulent pods
No synonyms found.
No antonyms found.
asparagus asparagoides => ஆஸ்பரகஸ் ஆஸ்பரகோயிடஸ், asparagus => ஆஸ்பரகஸ், asparaginous => ஆஸ்பராகினஸ், asparagine => ஆஸ்பரஜின், asparaginase => அஸ்பாரஜினேஸ்,