Tamil Meaning of artemisia frigida
ஆர்ட்டெமிசிய ஃப்ரிஜிட
Other Tamil words related to ஆர்ட்டெமிசிய ஃப்ரிஜிட
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artemisia frigida
- artemisia dracunculus => ஆர்ட்டெமிசியா டிராக்கூன்குலஸ்
- artemisia cana => ஆர்ட்டெமிசியா கானா
- artemisia campestris => ஆர்ட்டெமிசியா கேம்ப்பெஸ்ட்ரிஸ்
- artemisia californica => ஆர்ட்டிமிசியா கலிஃபோர்னிகா
- artemisia annua => ஆர்ட்டெமிசியா அன்யுவா
- artemisia absinthium => அப்சின்ட்
- artemisia abrotanum => ஆர்ட்டெமிசிய அபுரோட்டானம்
- artemisia => ஆர்டிமிசியா
- artemis spinescens => ஆர்மிட்டெஸ் ஸ்பைனெசೆன்ஸ்
- artemis pontica => ஆர்ட்டெமிஸ் பான்டிக்கா
- artemisia gnaphalodes => ஆர்ட்டேமிசியா க்னாபாலோடிஸ்
- artemisia ludoviciana => ஆர்ட்டெமிசியா லுடோவிசியானா
- artemisia maritima => ஆர்ட்டெமிசியா மேரிட்டிமா
- artemisia stelleriana => ஆர்ட்டெமிசியா ஸ்டெல்லேரியானா
- artemisia tridentata => ஆர்ட்டெமிசியா டிரைடெண்டாட்டா
- artemisia vulgaris => கருஞ்சீரகம்
- artemision at ephesus => எஃபெசியாவில் உள்ள ஆர்ட்டெமிசியம்
- artemus ward => ஆர்ட்டெமஸ் வார்ட்
- arteria => தமனி
- arteria alveolaris => ஆல்வியோலர் தமனி
Definitions and Meaning of artemisia frigida in English
artemisia frigida (n)
silky-leaved aromatic perennial of dry northern parts of the northern hemisphere; has tawny florets
FAQs About the word artemisia frigida
ஆர்ட்டெமிசிய ஃப்ரிஜிட
silky-leaved aromatic perennial of dry northern parts of the northern hemisphere; has tawny florets
No synonyms found.
No antonyms found.
artemisia dracunculus => ஆர்ட்டெமிசியா டிராக்கூன்குலஸ், artemisia cana => ஆர்ட்டெமிசியா கானா, artemisia campestris => ஆர்ட்டெமிசியா கேம்ப்பெஸ்ட்ரிஸ், artemisia californica => ஆர்ட்டிமிசியா கலிஃபோர்னிகா, artemisia annua => ஆர்ட்டெமிசியா அன்யுவா,