Tamil Meaning of artemisia dracunculus
ஆர்ட்டெமிசியா டிராக்கூன்குலஸ்
Other Tamil words related to ஆர்ட்டெமிசியா டிராக்கூன்குலஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artemisia dracunculus
- artemisia cana => ஆர்ட்டெமிசியா கானா
- artemisia campestris => ஆர்ட்டெமிசியா கேம்ப்பெஸ்ட்ரிஸ்
- artemisia californica => ஆர்ட்டிமிசியா கலிஃபோர்னிகா
- artemisia annua => ஆர்ட்டெமிசியா அன்யுவா
- artemisia absinthium => அப்சின்ட்
- artemisia abrotanum => ஆர்ட்டெமிசிய அபுரோட்டானம்
- artemisia => ஆர்டிமிசியா
- artemis spinescens => ஆர்மிட்டெஸ் ஸ்பைனெசೆன்ஸ்
- artemis pontica => ஆர்ட்டெமிஸ் பான்டிக்கா
- artemis => ஆர்ட்டெமிஸ்
- artemisia frigida => ஆர்ட்டெமிசிய ஃப்ரிஜிட
- artemisia gnaphalodes => ஆர்ட்டேமிசியா க்னாபாலோடிஸ்
- artemisia ludoviciana => ஆர்ட்டெமிசியா லுடோவிசியானா
- artemisia maritima => ஆர்ட்டெமிசியா மேரிட்டிமா
- artemisia stelleriana => ஆர்ட்டெமிசியா ஸ்டெல்லேரியானா
- artemisia tridentata => ஆர்ட்டெமிசியா டிரைடெண்டாட்டா
- artemisia vulgaris => கருஞ்சீரகம்
- artemision at ephesus => எஃபெசியாவில் உள்ள ஆர்ட்டெமிசியம்
- artemus ward => ஆர்ட்டெமஸ் வார்ட்
- arteria => தமனி
Definitions and Meaning of artemisia dracunculus in English
artemisia dracunculus (n)
aromatic perennial of southeastern Russia
FAQs About the word artemisia dracunculus
ஆர்ட்டெமிசியா டிராக்கூன்குலஸ்
aromatic perennial of southeastern Russia
No synonyms found.
No antonyms found.
artemisia cana => ஆர்ட்டெமிசியா கானா, artemisia campestris => ஆர்ட்டெமிசியா கேம்ப்பெஸ்ட்ரிஸ், artemisia californica => ஆர்ட்டிமிசியா கலிஃபோர்னிகா, artemisia annua => ஆர்ட்டெமிசியா அன்யுவா, artemisia absinthium => அப்சின்ட்,