Tamil Meaning of artemisia campestris
ஆர்ட்டெமிசியா கேம்ப்பெஸ்ட்ரிஸ்
Other Tamil words related to ஆர்ட்டெமிசியா கேம்ப்பெஸ்ட்ரிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artemisia campestris
- artemisia californica => ஆர்ட்டிமிசியா கலிஃபோர்னிகா
- artemisia annua => ஆர்ட்டெமிசியா அன்யுவா
- artemisia absinthium => அப்சின்ட்
- artemisia abrotanum => ஆர்ட்டெமிசிய அபுரோட்டானம்
- artemisia => ஆர்டிமிசியா
- artemis spinescens => ஆர்மிட்டெஸ் ஸ்பைனெசೆன்ஸ்
- artemis pontica => ஆர்ட்டெமிஸ் பான்டிக்கா
- artemis => ஆர்ட்டெமிஸ்
- artemia salina => ஆர்மீமியா சலி(எ)னா
- artemia => ஆர்ட்டீமிய்யா
- artemisia cana => ஆர்ட்டெமிசியா கானா
- artemisia dracunculus => ஆர்ட்டெமிசியா டிராக்கூன்குலஸ்
- artemisia frigida => ஆர்ட்டெமிசிய ஃப்ரிஜிட
- artemisia gnaphalodes => ஆர்ட்டேமிசியா க்னாபாலோடிஸ்
- artemisia ludoviciana => ஆர்ட்டெமிசியா லுடோவிசியானா
- artemisia maritima => ஆர்ட்டெமிசியா மேரிட்டிமா
- artemisia stelleriana => ஆர்ட்டெமிசியா ஸ்டெல்லேரியானா
- artemisia tridentata => ஆர்ட்டெமிசியா டிரைடெண்டாட்டா
- artemisia vulgaris => கருஞ்சீரகம்
- artemision at ephesus => எஃபெசியாவில் உள்ள ஆர்ட்டெமிசியம்
Definitions and Meaning of artemisia campestris in English
artemisia campestris (n)
European wormwood similar to common wormwood in its properties
FAQs About the word artemisia campestris
ஆர்ட்டெமிசியா கேம்ப்பெஸ்ட்ரிஸ்
European wormwood similar to common wormwood in its properties
No synonyms found.
No antonyms found.
artemisia californica => ஆர்ட்டிமிசியா கலிஃபோர்னிகா, artemisia annua => ஆர்ட்டெமிசியா அன்யுவா, artemisia absinthium => அப்சின்ட், artemisia abrotanum => ஆர்ட்டெமிசிய அபுரோட்டானம், artemisia => ஆர்டிமிசியா,