Gujarati Meaning of alpha ray
આલ્ફા કિરણ
Other Gujarati words related to આલ્ફા કિરણ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpha ray
- alpha radiation => આલ્ફા રેડિએશન
- alpha privative => અલ્ફા પ્રાઇવેટીવ
- alpha particle => અલ્ફા કણ
- alpha paper => આલ્ફા પેપર
- alpha orionis => અલ્ફા ઓરિયનિસ
- alpha methyl dopa => અલ્ફા મિથાઇલ ડોપા
- alpha iron => আલ્ફા આયર્ન
- alpha globulin => અલ્ફા ગ્લોબ્યુલિન
- alpha geminorum => આલ્ફા જેમિનોરમ
- alpha foetoprotein => આલ્ફા ફિટોપ્રોટીન
- alpha rays => આલ્ફા કિરણ
- alpha receptor => આલ્ફા રીસેપ્ટર
- alpha rhythm => ઍલ્ફા રીધમ
- alpha software => અલ્ફા સોફ્ટવેર
- alpha test => અલ્ફા પરીક્ષણ
- alpha wave => આલ્ફા તરંગો
- alpha-adrenergic blocker => આલ્ફા-એડ્રેનર્જિક બ્લોકર
- alpha-adrenergic blocking agent => આલ્ફા-એડ્રેનર્જિક બ્લોકિંગ એજન્ટ
- alpha-adrenergic receptor => આલ્ફા-એડ્રેનર્જિક રીસેપ્ટર
- alpha-adrenoceptor => અલ્ફા-એડ્રીનોરિસેપ્ટર
Definitions and Meaning of alpha ray in English
alpha ray (n)
the radiation of alpha particles during radioactive decay
FAQs About the word alpha ray
આલ્ફા કિરણ
the radiation of alpha particles during radioactive decay
No synonyms found.
No antonyms found.
alpha radiation => આલ્ફા રેડિએશન, alpha privative => અલ્ફા પ્રાઇવેટીવ, alpha particle => અલ્ફા કણ, alpha paper => આલ્ફા પેપર, alpha orionis => અલ્ફા ઓરિયનિસ,