Gujarati Meaning of alpha privative
અલ્ફા પ્રાઇવેટીવ
Other Gujarati words related to અલ્ફા પ્રાઇવેટીવ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpha privative
- alpha particle => અલ્ફા કણ
- alpha paper => આલ્ફા પેપર
- alpha orionis => અલ્ફા ઓરિયનિસ
- alpha methyl dopa => અલ્ફા મિથાઇલ ડોપા
- alpha iron => আલ્ફા આયર્ન
- alpha globulin => અલ્ફા ગ્લોબ્યુલિન
- alpha geminorum => આલ્ફા જેમિનોરમ
- alpha foetoprotein => આલ્ફા ફિટોપ્રોટીન
- alpha fetoprotein => આલ્ફા ફીટોપ્રોટીન
- alpha decay => અલ્ફા ક્ષય
- alpha radiation => આલ્ફા રેડિએશન
- alpha ray => આલ્ફા કિરણ
- alpha rays => આલ્ફા કિરણ
- alpha receptor => આલ્ફા રીસેપ્ટર
- alpha rhythm => ઍલ્ફા રીધમ
- alpha software => અલ્ફા સોફ્ટવેર
- alpha test => અલ્ફા પરીક્ષણ
- alpha wave => આલ્ફા તરંગો
- alpha-adrenergic blocker => આલ્ફા-એડ્રેનર્જિક બ્લોકર
- alpha-adrenergic blocking agent => આલ્ફા-એડ્રેનર્જિક બ્લોકિંગ એજન્ટ
Definitions and Meaning of alpha privative in English
alpha privative (n)
the negative prefix a- or un-
FAQs About the word alpha privative
અલ્ફા પ્રાઇવેટીવ
the negative prefix a- or un-
No synonyms found.
No antonyms found.
alpha particle => અલ્ફા કણ, alpha paper => આલ્ફા પેપર, alpha orionis => અલ્ફા ઓરિયનિસ, alpha methyl dopa => અલ્ફા મિથાઇલ ડોપા, alpha iron => আલ્ફા આયર્ન,