Gujarati Meaning of alpha iron
আલ્ફા આયર્ન
Other Gujarati words related to আલ્ફા આયર્ન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpha iron
- alpha globulin => અલ્ફા ગ્લોબ્યુલિન
- alpha geminorum => આલ્ફા જેમિનોરમ
- alpha foetoprotein => આલ્ફા ફિટોપ્રોટીન
- alpha fetoprotein => આલ્ફા ફીટોપ્રોટીન
- alpha decay => અલ્ફા ક્ષય
- alpha crucis => આલ્ફા ક્રુસિસ
- alpha centauri => આલ્ફા સેન્ટૉરી
- alpha bronze => અલ્ફા બ્રોન્ઝ
- alpha brass => અલ્ફા બ્રાસ
- alpha blocker => આલ્ફા બ્લોકર
- alpha methyl dopa => અલ્ફા મિથાઇલ ડોપા
- alpha orionis => અલ્ફા ઓરિયનિસ
- alpha paper => આલ્ફા પેપર
- alpha particle => અલ્ફા કણ
- alpha privative => અલ્ફા પ્રાઇવેટીવ
- alpha radiation => આલ્ફા રેડિએશન
- alpha ray => આલ્ફા કિરણ
- alpha rays => આલ્ફા કિરણ
- alpha receptor => આલ્ફા રીસેપ્ટર
- alpha rhythm => ઍલ્ફા રીધમ
Definitions and Meaning of alpha iron in English
alpha iron (n)
a magnetic allotrope of iron; stable below 906 degrees centigrade
FAQs About the word alpha iron
আલ્ફા આયર્ન
a magnetic allotrope of iron; stable below 906 degrees centigrade
No synonyms found.
No antonyms found.
alpha globulin => અલ્ફા ગ્લોબ્યુલિન, alpha geminorum => આલ્ફા જેમિનોરમ, alpha foetoprotein => આલ્ફા ફિટોપ્રોટીન, alpha fetoprotein => આલ્ફા ફીટોપ્રોટીન, alpha decay => અલ્ફા ક્ષય,