Gujarati Meaning of alfred lunt
એલ્ફ્રેડ લંટ
Other Gujarati words related to એલ્ફ્રેડ લંટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred lunt
- alfred lothar wegener => આલ્ફ્રેડ લોથર વેગેનર
- alfred lord tennyson => આલ્ફ્રેડ લોર્ડ ટેનિસન
- alfred krupp => આલ્ફ્રેડ ક્રુપ
- alfred kroeber => ઍલ્ફ્રેડ ક્રોએબર
- alfred korzybski => અલ્ફ્રેડ કોર્ઝીબ્સ્કી
- alfred kastler => અલ્ફ્રેડ કાસ્ટલર
- alfred joseph hitchcock => ઍલ્ફ્રેડ જોસેફ હીચકોક
- alfred hitchcock => અલ્ફ્રેડ હિચકૉક
- alfred hawthorne => આલ્ફ્રેડ હોથોર્ન
- alfred habdank skarbek korzybski => એલ્ફ્રેડ હેબ્ડાન્ક સ્કાર્બેક કોર્ઝિબ્સ્કી
- alfred nobel => આલ્ફ્રેડ નોબેલ
- alfred north whitehead => એલ્ફ્રેડ નોર્થ વ્હાઇટહેડ
- alfred noyes => એલ્ફ્રેડ નોયેસ
- alfred russel wallace => અલ્ફ્રેડ રસેલ વાલેસ
- alfred stieglitz => આલ્ફ્રેડ સ્ટિગલિત્ઝ
- alfred tennyson => અલ્ફ્રેડ ટેનિસન
- alfred thayer mahan => અલ્ફ્રેડ થેયર મહાન
- alfred the great => આલ્ફ્રેડ ધ ગ્રેટ
- alfresco => આલ્ફ્રેસ્કો
- alga => શેવાળ
Definitions and Meaning of alfred lunt in English
alfred lunt (n)
United States actor who performed with his wife Lynn Fontanne in many stage productions (1893-1977)
FAQs About the word alfred lunt
એલ્ફ્રેડ લંટ
United States actor who performed with his wife Lynn Fontanne in many stage productions (1893-1977)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred lothar wegener => આલ્ફ્રેડ લોથર વેગેનર, alfred lord tennyson => આલ્ફ્રેડ લોર્ડ ટેનિસન, alfred krupp => આલ્ફ્રેડ ક્રુપ, alfred kroeber => ઍલ્ફ્રેડ ક્રોએબર, alfred korzybski => અલ્ફ્રેડ કોર્ઝીબ્સ્કી,