Gujarati Meaning of alfred nobel
આલ્ફ્રેડ નોબેલ
Other Gujarati words related to આલ્ફ્રેડ નોબેલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alfred nobel
- alfred lunt => એલ્ફ્રેડ લંટ
- alfred lothar wegener => આલ્ફ્રેડ લોથર વેગેનર
- alfred lord tennyson => આલ્ફ્રેડ લોર્ડ ટેનિસન
- alfred krupp => આલ્ફ્રેડ ક્રુપ
- alfred kroeber => ઍલ્ફ્રેડ ક્રોએબર
- alfred korzybski => અલ્ફ્રેડ કોર્ઝીબ્સ્કી
- alfred kastler => અલ્ફ્રેડ કાસ્ટલર
- alfred joseph hitchcock => ઍલ્ફ્રેડ જોસેફ હીચકોક
- alfred hitchcock => અલ્ફ્રેડ હિચકૉક
- alfred hawthorne => આલ્ફ્રેડ હોથોર્ન
- alfred north whitehead => એલ્ફ્રેડ નોર્થ વ્હાઇટહેડ
- alfred noyes => એલ્ફ્રેડ નોયેસ
- alfred russel wallace => અલ્ફ્રેડ રસેલ વાલેસ
- alfred stieglitz => આલ્ફ્રેડ સ્ટિગલિત્ઝ
- alfred tennyson => અલ્ફ્રેડ ટેનિસન
- alfred thayer mahan => અલ્ફ્રેડ થેયર મહાન
- alfred the great => આલ્ફ્રેડ ધ ગ્રેટ
- alfresco => આલ્ફ્રેસ્કો
- alga => શેવાળ
- algae => અલ્ગે
Definitions and Meaning of alfred nobel in English
alfred nobel (n)
Swedish chemist remembered for his invention of dynamite and for the bequest that created the Nobel prizes (1833-1896)
FAQs About the word alfred nobel
આલ્ફ્રેડ નોબેલ
Swedish chemist remembered for his invention of dynamite and for the bequest that created the Nobel prizes (1833-1896)
No synonyms found.
No antonyms found.
alfred lunt => એલ્ફ્રેડ લંટ, alfred lothar wegener => આલ્ફ્રેડ લોથર વેગેનર, alfred lord tennyson => આલ્ફ્રેડ લોર્ડ ટેનિસન, alfred krupp => આલ્ફ્રેડ ક્રુપ, alfred kroeber => ઍલ્ફ્રેડ ક્રોએબર,