Tamil Meaning of william green
வில்லியம் க்ரீன்
Other Tamil words related to வில்லியம் க்ரீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william green
- william graham sumner => வில்லியம் கிரஹாம் சுமனர்
- william golding => வில்லியம் கோல்டிங்
- william gladstone => வில்லியம் கிளாட்ஸ்டோன்
- william gilbert => வில்லியம் கில்பர்ட்
- william fulbright => வில்லியம் ஃபுல்பிரைட்
- william frederick cody => வில்லியம் ஃப்ரெட்ரிக் கோடி
- william franklin graham => வில்லியம் பிராங்க்ளின் கிரஹாம்
- william felton russell => வில்லியம் ஃபெல்ட்டன் ரஸ்ஸல்
- william faulkner => வில்லியம் ஃபாக்னர்
- william falkner => வில்லியம் ஃபாக்னர்
- william h. bonney => வில்லியம் எச். பானி
- william harrison dempsey => வில்லியம் ஹாரிசன் டெம்ப்சே
- william harrison hays => வில்லியம் ஹாரிசன் ஹேஸ்
- william harvey => வில்லியம் ஹார்வி
- william hazlitt => வில்லியம் ஹேஸ்லிட்
- william henry => வில்லியம் ஹென்றி
- william henry beveridge => வில்லியம் ஹென்றி பெவரிஜ்
- william henry fox talbot => வில்லியம் ஹென்றி ஃபாக்ஸ்டால்போட்
- william henry gates => வில்லியம் ஹென்றி கேட்ஸ்
- william henry harrison => அலெக்சிஸ் டி டோக்யுவில்
Definitions and Meaning of william green in English
william green (n)
United States labor leader who was president of the American Federation of Labor from 1924 to 1952 and who led the struggle with the Congress of Industrial Organizations (1873-1952)
FAQs About the word william green
வில்லியம் க்ரீன்
United States labor leader who was president of the American Federation of Labor from 1924 to 1952 and who led the struggle with the Congress of Industrial Orga
No synonyms found.
No antonyms found.
william graham sumner => வில்லியம் கிரஹாம் சுமனர், william golding => வில்லியம் கோல்டிங், william gladstone => வில்லியம் கிளாட்ஸ்டோன், william gilbert => வில்லியம் கில்பர்ட், william fulbright => வில்லியம் ஃபுல்பிரைட்,