Tamil Meaning of william gilbert
வில்லியம் கில்பர்ட்
Other Tamil words related to வில்லியம் கில்பர்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william gilbert
- william fulbright => வில்லியம் ஃபுல்பிரைட்
- william frederick cody => வில்லியம் ஃப்ரெட்ரிக் கோடி
- william franklin graham => வில்லியம் பிராங்க்ளின் கிரஹாம்
- william felton russell => வில்லியம் ஃபெல்ட்டன் ரஸ்ஸல்
- william faulkner => வில்லியம் ஃபாக்னர்
- william falkner => வில்லியம் ஃபாக்னர்
- william f. cody => வில்லியம் எஃப். கோடி
- william ewart gladstone => வில்லியம் ஈவர்ட் கிளாட்ஸ்டோன்
- william edward burghardt du bois => வில்லியம் எட்வர்ட் பர்கார்டு டு போயிஸ்
- william dudley haywood => வில்லியம் டட்லி ஹேவுட்
- william gladstone => வில்லியம் கிளாட்ஸ்டோன்
- william golding => வில்லியம் கோல்டிங்
- william graham sumner => வில்லியம் கிரஹாம் சுமனர்
- william green => வில்லியம் க்ரீன்
- william h. bonney => வில்லியம் எச். பானி
- william harrison dempsey => வில்லியம் ஹாரிசன் டெம்ப்சே
- william harrison hays => வில்லியம் ஹாரிசன் ஹேஸ்
- william harvey => வில்லியம் ஹார்வி
- william hazlitt => வில்லியம் ஹேஸ்லிட்
- william henry => வில்லியம் ஹென்றி
Definitions and Meaning of william gilbert in English
william gilbert (n)
a librettist who was a collaborator with Sir Arthur Sullivan in a famous series of comic operettas (1836-1911)
English court physician noted for his studies of terrestrial magnetism (1540-1603)
FAQs About the word william gilbert
வில்லியம் கில்பர்ட்
a librettist who was a collaborator with Sir Arthur Sullivan in a famous series of comic operettas (1836-1911), English court physician noted for his studies of
No synonyms found.
No antonyms found.
william fulbright => வில்லியம் ஃபுல்பிரைட், william frederick cody => வில்லியம் ஃப்ரெட்ரிக் கோடி, william franklin graham => வில்லியம் பிராங்க்ளின் கிரஹாம், william felton russell => வில்லியம் ஃபெல்ட்டன் ரஸ்ஸல், william faulkner => வில்லியம் ஃபாக்னர்,