Gujarati Meaning of william chambers
વિલિયમ ચેમ્બર્સ
Other Gujarati words related to વિલિયમ ચેમ્બર્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william chambers
- william caxton => વિલિયમ કેક્સ્ટન
- william carlos williams => વિલિયમ કાર્લોસ વીલીયમ્સ
- william byrd => વિલિયમ બર્ડ
- william butterfield => વિલિયમ બટરફિલ્ડ
- william butler yeats => વિલિયમ બટલર ઇયેટ્સ
- william burroughs => વીલીયમ બરોસ
- william bradford shockley => વિલિયમ બ્રેડફોર્ડ શોકલી
- william bradford => વિલિયમ બ્રેડફોર્ડ
- william bligh => વિલિયમ બ્લિઘ
- william blake => વિલિયમ બ્લેક
- william christopher handy => વિલિયમ ક્રિસ્ટોફર હેન્ડી
- william claire menninger => વિલિયમ ક્લેર મેનિન્ગર
- william clark => વિલિયમ ક્લાર્ક
- william clark gable => વિલિયમ ક્લાર્ક ગેબલ
- william claude dukenfield => વિલિયમ ક્લોડ ડ્યુકેનફિલ્ડ
- william congreve => વિલિયમ કોંગ્રીવ
- william cowper => વિલિયમ કાઉપર
- william crawford gorgas => વિલિયમ ક્રોફર્ડ ગોર્ગાસ
- william crookes => વિલિયમ ક્રૂક્સ
- william curtis => વીલિયમ કર્ટીસ
Definitions and Meaning of william chambers in English
william chambers (n)
English architect (1723-1796)
FAQs About the word william chambers
વિલિયમ ચેમ્બર્સ
English architect (1723-1796)
No synonyms found.
No antonyms found.
william caxton => વિલિયમ કેક્સ્ટન, william carlos williams => વિલિયમ કાર્લોસ વીલીયમ્સ, william byrd => વિલિયમ બર્ડ, william butterfield => વિલિયમ બટરફિલ્ડ, william butler yeats => વિલિયમ બટલર ઇયેટ્સ,