Gujarati Meaning of william caxton
વિલિયમ કેક્સ્ટન
Other Gujarati words related to વિલિયમ કેક્સ્ટન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william caxton
- william carlos williams => વિલિયમ કાર્લોસ વીલીયમ્સ
- william byrd => વિલિયમ બર્ડ
- william butterfield => વિલિયમ બટરફિલ્ડ
- william butler yeats => વિલિયમ બટલર ઇયેટ્સ
- william burroughs => વીલીયમ બરોસ
- william bradford shockley => વિલિયમ બ્રેડફોર્ડ શોકલી
- william bradford => વિલિયમ બ્રેડફોર્ડ
- william bligh => વિલિયમ બ્લિઘ
- william blake => વિલિયમ બ્લેક
- william benjamin hogan => વિલિયમ બેંજામિન હોગન
- william chambers => વિલિયમ ચેમ્બર્સ
- william christopher handy => વિલિયમ ક્રિસ્ટોફર હેન્ડી
- william claire menninger => વિલિયમ ક્લેર મેનિન્ગર
- william clark => વિલિયમ ક્લાર્ક
- william clark gable => વિલિયમ ક્લાર્ક ગેબલ
- william claude dukenfield => વિલિયમ ક્લોડ ડ્યુકેનફિલ્ડ
- william congreve => વિલિયમ કોંગ્રીવ
- william cowper => વિલિયમ કાઉપર
- william crawford gorgas => વિલિયમ ક્રોફર્ડ ગોર્ગાસ
- william crookes => વિલિયમ ક્રૂક્સ
Definitions and Meaning of william caxton in English
william caxton (n)
English printer who in 1474 printed the first book in English (1422-1491)
FAQs About the word william caxton
વિલિયમ કેક્સ્ટન
English printer who in 1474 printed the first book in English (1422-1491)
No synonyms found.
No antonyms found.
william carlos williams => વિલિયમ કાર્લોસ વીલીયમ્સ, william byrd => વિલિયમ બર્ડ, william butterfield => વિલિયમ બટરફિલ્ડ, william butler yeats => વિલિયમ બટલર ઇયેટ્સ, william burroughs => વીલીયમ બરોસ,