Tamil Meaning of switch off
நிறுத்து
Other Tamil words related to நிறுத்து
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of switch off
- switch grass => சுவிட்ச் கிராஸ்
- switch engine => ஸ்விட்ச் எஞ்சின்
- switch cane => சுவிட்ச் கேன்
- switch => ஸ்விட்ச்
- swiss stone pine => சுவிஸ் ஸ்டோன் பைன்
- swiss steak => ஸ்விஸ் ஸ்டீக்
- swiss roll => சுவிஸ் ரோல்
- swiss pine => ஸ்விஸ் பைன்
- swiss people => சுவிஸ் மக்கள்
- swiss mountain pine => சுவிஸ் மலை பைன்
- switch on => இயக்கவும்
- switch over => சுவிட்ச் ஓவர்
- switchblade => சுவிட்ச்பிலேடு
- switchblade knife => சுவிட்ச் பிளேடு கத்தி
- switchboard => சுவிட்ச்போர்ட்
- switchboard operator => டெலிபோன் ஆபரேட்டர்
- switcher => சுவிட்சர்
- switcheroo => மாற்றம்
- switch-hit => ஸ்விட்ச் ஹிட்
- switch-hitter => சுவிட்ச்-ஹிட்டர்
Definitions and Meaning of switch off in English
switch off (v)
cause to stop operating by disengaging a switch
FAQs About the word switch off
நிறுத்து
cause to stop operating by disengaging a switch
No synonyms found.
No antonyms found.
switch grass => சுவிட்ச் கிராஸ், switch engine => ஸ்விட்ச் எஞ்சின், switch cane => சுவிட்ச் கேன், switch => ஸ்விட்ச், swiss stone pine => சுவிஸ் ஸ்டோன் பைன்,