Tamil Meaning of switch cane
சுவிட்ச் கேன்
Other Tamil words related to சுவிட்ச் கேன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of switch cane
- switch => ஸ்விட்ச்
- swiss stone pine => சுவிஸ் ஸ்டோன் பைன்
- swiss steak => ஸ்விஸ் ஸ்டீக்
- swiss roll => சுவிஸ் ரோல்
- swiss pine => ஸ்விஸ் பைன்
- swiss people => சுவிஸ் மக்கள்
- swiss mountain pine => சுவிஸ் மலை பைன்
- swiss franc => சுவிஸ் பிராங்க்
- swiss confederation => சுவிஸ் கூட்டாட்சி
- swiss cheese => சுவிஸ் சீஸ்
- switch engine => ஸ்விட்ச் எஞ்சின்
- switch grass => சுவிட்ச் கிராஸ்
- switch off => நிறுத்து
- switch on => இயக்கவும்
- switch over => சுவிட்ச் ஓவர்
- switchblade => சுவிட்ச்பிலேடு
- switchblade knife => சுவிட்ச் பிளேடு கத்தி
- switchboard => சுவிட்ச்போர்ட்
- switchboard operator => டெலிபோன் ஆபரேட்டர்
- switcher => சுவிட்சர்
Definitions and Meaning of switch cane in English
switch cane (n)
small cane of watery or moist areas in southern United States
FAQs About the word switch cane
சுவிட்ச் கேன்
small cane of watery or moist areas in southern United States
No synonyms found.
No antonyms found.
switch => ஸ்விட்ச், swiss stone pine => சுவிஸ் ஸ்டோன் பைன், swiss steak => ஸ்விஸ் ஸ்டீக், swiss roll => சுவிஸ் ரோல், swiss pine => ஸ்விஸ் பைன்,