Gujarati Meaning of streptopelia turtur
કડબકડિયુ
Other Gujarati words related to કડબકડિયુ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of streptopelia turtur
- streptopelia risoria => સাদું કબૂતર
- streptopelia => સ્ટ્રેપ્ટોપેલિયા
- streptomycin => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસિન
- streptomyces scabies => સ્ટ્રેપ્ટોમાઇસીસ સ્કેબીસ
- streptomyces griseus => સ્ટેપ્ટોમાયસેસ ગ્રીસસ
- streptomyces erythreus => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસીસ ઇરિથ્રીયસ
- streptomyces => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસેસ
- streptolysin => સ્ટ્રેપ્ટોલાઇસિન
- streptokinase => સ્ટ્રેપ્ટોકિનેઝ
- streptodornase => સ્ટ્રેપ્ટોડોર્નેઝ
- streptosolen => સ્ટ્રેપ્ટોસોલેન
- streptosolen jamesonii => સ્ટ્રેપ્ટોસોલેન જેમસોની
- streptothricin => સ્ટ્રેપ્ટોથ્રીસીન
- stress => સ્ટ્રેસ
- stress fracture => સ્ટ્રેસ ફ્રેક્ચર
- stress incontinence => તણાવ અસંયમ
- stress mark => તણાવના નિશાન
- stress test => સ્ટ્રેસ ટેસ્ટ
- stressed => સ્ટ્રેસ્ડ
- stressful => તણાવપૂર્ણ
Definitions and Meaning of streptopelia turtur in English
streptopelia turtur (n)
the common European wild dove noted for its plaintive cooing
FAQs About the word streptopelia turtur
કડબકડિયુ
the common European wild dove noted for its plaintive cooing
No synonyms found.
No antonyms found.
streptopelia risoria => સাদું કબૂતર, streptopelia => સ્ટ્રેપ્ટોપેલિયા, streptomycin => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસિન, streptomyces scabies => સ્ટ્રેપ્ટોમાઇસીસ સ્કેબીસ, streptomyces griseus => સ્ટેપ્ટોમાયસેસ ગ્રીસસ,