Gujarati Meaning of streptopelia risoria
સাদું કબૂતર
Other Gujarati words related to સাদું કબૂતર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of streptopelia risoria
- streptopelia => સ્ટ્રેપ્ટોપેલિયા
- streptomycin => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસિન
- streptomyces scabies => સ્ટ્રેપ્ટોમાઇસીસ સ્કેબીસ
- streptomyces griseus => સ્ટેપ્ટોમાયસેસ ગ્રીસસ
- streptomyces erythreus => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસીસ ઇરિથ્રીયસ
- streptomyces => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસેસ
- streptolysin => સ્ટ્રેપ્ટોલાઇસિન
- streptokinase => સ્ટ્રેપ્ટોકિનેઝ
- streptodornase => સ્ટ્રેપ્ટોડોર્નેઝ
- streptococcus tonsilitis => સ્ટ્રેપ્ટોકોકસ ટોન્સીલાઈટીસ
- streptopelia turtur => કડબકડિયુ
- streptosolen => સ્ટ્રેપ્ટોસોલેન
- streptosolen jamesonii => સ્ટ્રેપ્ટોસોલેન જેમસોની
- streptothricin => સ્ટ્રેપ્ટોથ્રીસીન
- stress => સ્ટ્રેસ
- stress fracture => સ્ટ્રેસ ફ્રેક્ચર
- stress incontinence => તણાવ અસંયમ
- stress mark => તણાવના નિશાન
- stress test => સ્ટ્રેસ ટેસ્ટ
- stressed => સ્ટ્રેસ્ડ
Definitions and Meaning of streptopelia risoria in English
streptopelia risoria (n)
greyish Old World turtledove with a black band around the neck; often caged
FAQs About the word streptopelia risoria
સাদું કબૂતર
greyish Old World turtledove with a black band around the neck; often caged
No synonyms found.
No antonyms found.
streptopelia => સ્ટ્રેપ્ટોપેલિયા, streptomycin => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસિન, streptomyces scabies => સ્ટ્રેપ્ટોમાઇસીસ સ્કેબીસ, streptomyces griseus => સ્ટેપ્ટોમાયસેસ ગ્રીસસ, streptomyces erythreus => સ્ટ્રેપ્ટોમાયસીસ ઇરિથ્રીયસ,