Tamil Meaning of steel mill
ஸ்டீல் மில்
Other Tamil words related to ஸ்டீல் மில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of steel mill
- steel oneself against => தன்னைத் தானே தயார்படுத்திக் கொள்ளுங்கள்
- steel onself for => ஸ்டீல் ஒன்சில்ப் ஃபார்
- steel plant => ஸ்டீல் பிளான்ட்
- steel plate => ஸ்டீல் பிளேட்
- steel production => எஃகு உற்பத்தி
- steel trap => ஸ்டீல் ட்ராப்
- steel wool => ஸ்டீல் வூல்
- steele => ஸ்டீல்
- steelmaker => எஃகு தயாரிப்பாளர்
- steelman => ஸ்டீல்மன்
Definitions and Meaning of steel mill in English
steel mill (n)
a factory where steel is made
FAQs About the word steel mill
ஸ்டீல் மில்
a factory where steel is made
No synonyms found.
No antonyms found.
steel industry => எஃகுத் தொழில், steel guitar => ஸ்டீல் கிட்டார், steel grey => ஸ்டீல் க்ரே, steel gray => ஸ்டீல் கிரே, steel factory => எஃகு ஆலை,