Tamil Meaning of steel guitar
ஸ்டீல் கிட்டார்
Other Tamil words related to ஸ்டீல் கிட்டார்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of steel guitar
- steel industry => எஃகுத் தொழில்
- steel mill => ஸ்டீல் மில்
- steel oneself against => தன்னைத் தானே தயார்படுத்திக் கொள்ளுங்கள்
- steel onself for => ஸ்டீல் ஒன்சில்ப் ஃபார்
- steel plant => ஸ்டீல் பிளான்ட்
- steel plate => ஸ்டீல் பிளேட்
- steel production => எஃகு உற்பத்தி
- steel trap => ஸ்டீல் ட்ராப்
- steel wool => ஸ்டீல் வூல்
- steele => ஸ்டீல்
Definitions and Meaning of steel guitar in English
steel guitar (n)
guitar whose steel strings are twanged while being pressed with a movable steel bar for a glissando effect
FAQs About the word steel guitar
ஸ்டீல் கிட்டார்
guitar whose steel strings are twanged while being pressed with a movable steel bar for a glissando effect
No synonyms found.
No antonyms found.
steel grey => ஸ்டீல் க்ரே, steel gray => ஸ்டீல் கிரே, steel factory => எஃகு ஆலை, steel engraving => ஸ்டீல் எங்க்ரேவிங், steel drum => ஸ்டீல் டிரம்,