Tamil Meaning of st. polycarp
செயின்ட் போலிகார்ப்
Other Tamil words related to செயின்ட் போலிகார்ப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. polycarp
- st. petersburg => சென் பீட்டர்ஸ்பர்க்
- st. peter's wreath => செயின்ட் பீட்டர்ஸ் ரித்
- st. peter the apostle => செயின்ட் பீட்டர் தி அப்போஸ்தலர்
- st. peter => புனித பீட்டர்
- st. paul => செயின்ட் பால்
- st. patrick => செயின்ட் பேட்ரிக்
- st. olav => செயின்ட் ஒலாவ்
- st. olaf => செயின்ட் ஒலாஃப்
- st. nick => செயிண்ட் நிக்க்
- st. nicholas => புனித ניக்கோலஸ்
- st. simon => சார்பு அதிகாரி சைமன்
- st. thomas => சென்ட் தாமஸ்
- st. thomas a becket => புனித தாமஸ் ஏ பெக்கட்
- st. thomas and principe => செயிண்ட் தாமஸ் மற்றும் பிரின்சிப்
- st. thomas aquinas => புனித தாமஸ் அக்வினாஸ்
- st. vincent => செயின்ட் வின்சென்ட்
- st. vincent and the grenadines => செயிண்ட் வின்சென்ட் அண்ட் தி க்ரெனாடின்ஸ்
- st. vitus => செயின்ட் விட்டஸ்
- st. vitus dance => செயின்ட் விட்டஸ் நடனம்
- st.-bruno's-lily => சென்ட்.புருனோவின் லில்லி
Definitions and Meaning of st. polycarp in English
FAQs About the word st. polycarp
செயின்ட் போலிகார்ப்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. petersburg => சென் பீட்டர்ஸ்பர்க், st. peter's wreath => செயின்ட் பீட்டர்ஸ் ரித், st. peter the apostle => செயின்ட் பீட்டர் தி அப்போஸ்தலர், st. peter => புனித பீட்டர், st. paul => செயின்ட் பால்,