Tamil Meaning of st. boniface
செயிண்ட் போனிபேஸ்
Other Tamil words related to செயிண்ட் போனிபேஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. boniface
- st. benedict => செயிண்ட் பெனடிக்ட்
- st. bede => சேண்ட் பேட்
- st. beda => புனித. பெடா
- st. basil the great => செயிண்ட் பேசில் தி கிரேட்
- st. basil => செயிண்ட் பேசில்
- st. barbara's herb => புனித பார்பராவின் மூலிகை
- st. baeda => செயிண்ட் பேடா
- st. augustine grass => செயின்ட் ஆகஸ்டின் புல்
- st. augustine => புனித அகஸ்டின்
- st. athanasius => செயிண்ட் அத்தனாசியஸ்
- st. bride => செயிண்ட் ப்ரைட்
- st. bridget => புனித பிரிஜிட்
- st. brigid => புனித ப்ரிஜிட்
- st. bruno => புனித புரூனோ
- st. christopher => செயின்ட். கிறிஸ்டோபர்
- st. christopher-nevis => செயின்ட் கிட்ஸ்-நெவிஸ்
- st. cloud => சாண்ட் கிளவுட்
- st. crispin => செயின்ட் கிறிஸ்பின்
- st. cyril => செயின்ட் சிரில்
- st. dabeoc's heath => செயிண்ட் டெபியோக்ஸ் ஹீத்
Definitions and Meaning of st. boniface in English
FAQs About the word st. boniface
செயிண்ட் போனிபேஸ்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. benedict => செயிண்ட் பெனடிக்ட், st. bede => சேண்ட் பேட் , st. beda => புனித. பெடா, st. basil the great => செயிண்ட் பேசில் தி கிரேட், st. basil => செயிண்ட் பேசில்,