Tamil Meaning of st. basil the great
செயிண்ட் பேசில் தி கிரேட்
Other Tamil words related to செயிண்ட் பேசில் தி கிரேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. basil the great
- st. basil => செயிண்ட் பேசில்
- st. barbara's herb => புனித பார்பராவின் மூலிகை
- st. baeda => செயிண்ட் பேடா
- st. augustine grass => செயின்ட் ஆகஸ்டின் புல்
- st. augustine => புனித அகஸ்டின்
- st. athanasius => செயிண்ட் அத்தனாசியஸ்
- st. anthony's cross => புனித அந்தோனியின் சிலுவை
- st. anselm => புனித ஆன்செல்ம்
- st. andrew's cross => சென்ட். ஆண்ட்ரூஸ் கிராஸ்
- st. andrew => சேண்ட் ஆண்ட்ரூ
- st. beda => புனித. பெடா
- st. bede => சேண்ட் பேட்
- st. benedict => செயிண்ட் பெனடிக்ட்
- st. boniface => செயிண்ட் போனிபேஸ்
- st. bride => செயிண்ட் ப்ரைட்
- st. bridget => புனித பிரிஜிட்
- st. brigid => புனித ப்ரிஜிட்
- st. bruno => புனித புரூனோ
- st. christopher => செயின்ட். கிறிஸ்டோபர்
- st. christopher-nevis => செயின்ட் கிட்ஸ்-நெவிஸ்
Definitions and Meaning of st. basil the great in English
FAQs About the word st. basil the great
செயிண்ட் பேசில் தி கிரேட்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. basil => செயிண்ட் பேசில், st. barbara's herb => புனித பார்பராவின் மூலிகை, st. baeda => செயிண்ட் பேடா, st. augustine grass => செயின்ட் ஆகஸ்டின் புல், st. augustine => புனித அகஸ்டின்,