Tamil Meaning of split switch
ஸ்ப்ளிட் ஸ்விட்ச்
Other Tamil words related to ஸ்ப்ளிட் ஸ்விட்ச்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of split switch
- split stuff => ஸ்ப்ளிட் ஸ்டஃப்
- split stitch => ஸ்ப்ளிட் ஸ்டிச்
- split shot => ஸ்ப்ளிட் ஷாட்
- split shift => ஸ்ப்ளிட் ஷிப்ட்
- split second => நொடியின் பகுதி
- split run => ஸ்ப்ளிட் ரன்
- split rail => ஸ்ப்ளிட் ரெயில்
- split personality => பிளவுபட்ட ஆளுமை
- split key => ஸ்ப்ளிட் கீ
- split infinitive => ஸ்ப்ளிட் இன்ஃபைனிட்டிவ்
- split ticket => ஸ்ப்ளிட் டிக்கெட்
- split up => பிரிய வேண்டும்
- split wheel => ஸ்ப்ளிட் வீல்
- split-brain technique => ஸ்ப்ளிட்-ப்ரைன் டெக்னிக்
- split-half correlation => ஸ்ப்ளிட்-ஹாஃப் correlaation
- split-pea => பருப்பு
- split-pea soup => ஸ்ப்ளிட்-பீ சூப்
- split-rail fence => பிளவு-रेल வேலி
- splitsaw => ஸ்பிளிட்ஸோ
- splitsville => ஸ்பிலிட்ஸ்வில்லே
Definitions and Meaning of split switch in English
split switch ()
= Point switch.
FAQs About the word split switch
ஸ்ப்ளிட் ஸ்விட்ச்
= Point switch.
No synonyms found.
No antonyms found.
split stuff => ஸ்ப்ளிட் ஸ்டஃப், split stitch => ஸ்ப்ளிட் ஸ்டிச், split shot => ஸ்ப்ளிட் ஷாட், split shift => ஸ்ப்ளிட் ஷிப்ட், split second => நொடியின் பகுதி,