Gujarati Meaning of split second
સેકન્ડનો ભાગ
Other Gujarati words related to સેકન્ડનો ભાગ
Nearest Words of split second
- split shift => સ્પ્લિટ શિફ્ટ
- split shot => સ્પ્લિટ શોટ
- split stitch => સ્પ્લિટ સ્ટીચ
- split stuff => સ્પ્લિટ સ્ટફ
- split switch => સ્પ્લિટ સ્વીચ
- split ticket => સ્પ્લિટ ટિકિટ
- split up => છૂટા પડવું
- split wheel => સ્પ્લિટ વ્હીલ
- split-brain technique => સ્પ્લિટ-બ્રેઇન ટેકનિક
- split-half correlation => સ્પ્લિટ-હાફ સહ-સંબંધ
Definitions and Meaning of split second in English
FAQs About the word split second
સેકન્ડનો ભાગ
ત્વરિત,તરતજ,તાત્કાલિક,ઝડપી,ઝડપી,હિટ-એન્ડ-રન,તાકીદ,ઝડપી,ઝડપી,તરત
લંબાયેલ,લંબાયેલ,ધીમો,ઢીલું,મુલતવી,વિલંબિત,દિલાટોરી,મોડું
split run => સ્પ્લિટ રન, split rail => સ્પ્લિટ રેલ, split personality => બેવડી વ્યક્તિત્વ, split key => સ્પ્લિટ કી, split infinitive => સ્પ્લિટ ઇન્ફિનિટિવ,