Gujarati Meaning of sparker
સ્પાર્કર
Other Gujarati words related to સ્પાર્કર
Nearest Words of sparker
- spark transmitter => સ્પાર્ક ટ્રાન્સમીટર
- spark plug => સ્પાર્ક પ્લગ
- spark off => સ્પાર્ક ઓફ
- spark lever => સ્પાર્ક લીવર
- spark gap => સ્પાર્ક ગેપ
- spark counter => સ્પાર્ક કાઉન્ટર
- spark coil => સ્પાર્ક કોઇલ
- spark chamber => સ્પાર્ક ચેમ્બર
- spark arrester => સ્પાર્ક એરેસ્ટર
- spark advance => સ્પાર્ક અડવાન્સ
Definitions and Meaning of sparker in English
sparker (n)
a wire net to stop sparks from an open fireplace or smokestack
FAQs About the word sparker
સ્પાર્કર
a wire net to stop sparks from an open fireplace or smokestack
પ્રિય,વહાલું,જ્વાળા,પ્રેમી,જીવન સંગી,સ્પાર્ક,પ્રશંસક,સૌથી વ્હાલો,ક્રશ,প্রિય
No antonyms found.
spark transmitter => સ્પાર્ક ટ્રાન્સમીટર, spark plug => સ્પાર્ક પ્લગ, spark off => સ્પાર્ક ઓફ, spark lever => સ્પાર્ક લીવર, spark gap => સ્પાર્ક ગેપ,