Tamil Meaning of sir james clark ross
சர் ஜேம்ஸ் கிளார்க் ராஸ்
Other Tamil words related to சர் ஜேம்ஸ் கிளார்க் ராஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir james clark ross
- sir james augustus murray => சர் ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
- sir james augustus henry murray => சர் ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- sir jacob epstein => சர் ஜேக்கப் எப்ஸ்டீன்
- sir jack hobbs => சர் ஜாக் ஹோப்ஸ்
- sir isaac pitman => சர் ஐசக் பிட்மேன்
- sir isaac newton => சர் ஐசக் நியூட்டன்
- sir humphrey gilbert => சர் ஹம்ஃப்ரே கில்பர்ட்
- sir humphrey davy => சர் ஹம்ப்ரி டேவி
- sir howard walter florey => சர் ஹோவர்ட் வால்டர் ஃப்ளோரி
- sir hiram stevens maxim => சர் ஹிராம் ஸ்டீவன்ஸ் மேக்ஸிம்
- sir james dewar => சர் ஜேம்ஸ் டியூவார்
- sir james matthew barrie => சர் ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
- sir james murray => சர் ஜேம்ஸ் மர்ரே
- sir james paget => சர் ஜேம்ஸ் பேஜட்
- sir james paul mccartney => சர் ஜேம்ஸ் பால் மெக்கார்ட்னி
- sir john carew eccles => சர் ஜான் கேரூ எக்லேஸ்
- sir john cockcroft => சர் ஜான் காக்கிராஃப்ட்
- sir john cowdery kendrew => சார் ஜான் கவுடெரி கெண்ட்ரூ
- sir john douglas cockcroft => சர் ஜான் டக்ளஸ் காக்ராஃப்ட்
- sir john everett millais => சர் ஜான் எவரெட் மில்லேஸ்
Definitions and Meaning of sir james clark ross in English
sir james clark ross (n)
British explorer of the Arctic and Antarctic; located the north magnetic pole in 1831; discovered the Ross Sea in Antarctica; nephew of Sir John Ross (1800-1862)
FAQs About the word sir james clark ross
சர் ஜேம்ஸ் கிளார்க் ராஸ்
British explorer of the Arctic and Antarctic; located the north magnetic pole in 1831; discovered the Ross Sea in Antarctica; nephew of Sir John Ross (1800-1862
No synonyms found.
No antonyms found.
sir james augustus murray => சர் ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே, sir james augustus henry murray => சர் ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே, sir jacob epstein => சர் ஜேக்கப் எப்ஸ்டீன், sir jack hobbs => சர் ஜாக் ஹோப்ஸ், sir isaac pitman => சர் ஐசக் பிட்மேன்,