Tamil Meaning of sir jack hobbs
சர் ஜாக் ஹோப்ஸ்
Other Tamil words related to சர் ஜாக் ஹோப்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir jack hobbs
- sir isaac pitman => சர் ஐசக் பிட்மேன்
- sir isaac newton => சர் ஐசக் நியூட்டன்
- sir humphrey gilbert => சர் ஹம்ஃப்ரே கில்பர்ட்
- sir humphrey davy => சர் ஹம்ப்ரி டேவி
- sir howard walter florey => சர் ஹோவர்ட் வால்டர் ஃப்ளோரி
- sir hiram stevens maxim => சர் ஹிராம் ஸ்டீவன்ஸ் மேக்ஸிம்
- sir herbert beerbohm tree => சர் ஹெர்பர்ட் பியர்போம் டிரீ
- sir henry wood => சர் ஹென்றி வூட்
- sir henry rider haggard => சர் ஹென்றி ரைடர் ஹகார்ட்
- sir henry percy => சர் ஹென்றி பெர்சி
- sir jacob epstein => சர் ஜேக்கப் எப்ஸ்டீன்
- sir james augustus henry murray => சர் ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் ஹென்றி முர்ரே
- sir james augustus murray => சர் ஜேம்ஸ் ஆகஸ்டஸ் முர்ரே
- sir james clark ross => சர் ஜேம்ஸ் கிளார்க் ராஸ்
- sir james dewar => சர் ஜேம்ஸ் டியூவார்
- sir james matthew barrie => சர் ஜேம்ஸ் மேத்யூ பேரி
- sir james murray => சர் ஜேம்ஸ் மர்ரே
- sir james paget => சர் ஜேம்ஸ் பேஜட்
- sir james paul mccartney => சர் ஜேம்ஸ் பால் மெக்கார்ட்னி
- sir john carew eccles => சர் ஜான் கேரூ எக்லேஸ்
Definitions and Meaning of sir jack hobbs in English
sir jack hobbs (n)
notable English cricketer (1882-1963)
FAQs About the word sir jack hobbs
சர் ஜாக் ஹோப்ஸ்
notable English cricketer (1882-1963)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir isaac pitman => சர் ஐசக் பிட்மேன், sir isaac newton => சர் ஐசக் நியூட்டன், sir humphrey gilbert => சர் ஹம்ஃப்ரே கில்பர்ட், sir humphrey davy => சர் ஹம்ப்ரி டேவி, sir howard walter florey => சர் ஹோவர்ட் வால்டர் ஃப்ளோரி,