Tamil Meaning of sir fred hoyle
சர் ஃபிரெட் ஹோய்ல்
Other Tamil words related to சர் ஃபிரெட் ஹோய்ல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir fred hoyle
- sir frank whittle => சர் பிராங்க் விட்டில்
- sir francis galton => சர் பிரான்சிஸ் கால்டன்
- sir francis drake => சர் பிரான்சிஸ் டிரேக்
- sir francis bacon => சர் பிரான்சிஸ் பேகன்
- sir ernst boris chain => சர் ஏர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- sir edwin lutyens => சர் எட்வின் லுடீயன்ஸ்
- sir edwin landseer luytens => சர் எட்வின் லேண்ட்ஸியர் லூட்டென்ஸ்
- sir edward william elgar => சார் எட்வர்ட் வில்லியம் எல்கர்
- sir edward victor appleton => சர் எட்வர்ட் விக்டர் ஆப்பிள்டன்
- sir edward elgar => சர் எட்வர்ட் எல்கார்
- sir frederick ashton => சர் பிரடெரிக் ஆஷ்டன்
- sir frederick gowland hopkins => சர் ஃப்ரெடெரிக் கோலேண்ட் ஹாப்கின்ஸ்
- sir frederick grant banting => சர் பிரடெரிக் கிராண்ட் பேண்டிங்
- sir frederick handley page => சர் பிரடெரிக் ஹேண்ட்லி பக்கம்
- sir frederick william herschel => சர் ஃபிரடெரிக் வில்லியம் ஹெர்சல்
- sir galahad => சர் கலஹேட்
- sir gawain => சர் காவைன்
- sir geoffrey wilkinson => சர் ஜியோபிரி வில்கின்சன்
- sir george otto trevelyan => சர் ஜார்ஜ் ஓட்டோ டிரெவிலியன்
- sir george paget thomson => சர் ஜார்ஜ் பகெட் தாம்சன்
Definitions and Meaning of sir fred hoyle in English
sir fred hoyle (n)
an English astrophysicist and advocate of the steady state theory of cosmology; described processes of nucleosynthesis inside stars (1915-2001)
FAQs About the word sir fred hoyle
சர் ஃபிரெட் ஹோய்ல்
an English astrophysicist and advocate of the steady state theory of cosmology; described processes of nucleosynthesis inside stars (1915-2001)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir frank whittle => சர் பிராங்க் விட்டில், sir francis galton => சர் பிரான்சிஸ் கால்டன், sir francis drake => சர் பிரான்சிஸ் டிரேக், sir francis bacon => சர் பிரான்சிஸ் பேகன், sir ernst boris chain => சர் ஏர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்,