Tamil Meaning of sir francis galton
சர் பிரான்சிஸ் கால்டன்
Other Tamil words related to சர் பிரான்சிஸ் கால்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir francis galton
- sir francis drake => சர் பிரான்சிஸ் டிரேக்
- sir francis bacon => சர் பிரான்சிஸ் பேகன்
- sir ernst boris chain => சர் ஏர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- sir edwin lutyens => சர் எட்வின் லுடீயன்ஸ்
- sir edwin landseer luytens => சர் எட்வின் லேண்ட்ஸியர் லூட்டென்ஸ்
- sir edward william elgar => சார் எட்வர்ட் வில்லியம் எல்கர்
- sir edward victor appleton => சர் எட்வர்ட் விக்டர் ஆப்பிள்டன்
- sir edward elgar => சர் எட்வர்ட் எல்கார்
- sir edmund percival hillary => சர் எட்மண்ட் பர்சிவல் ஹில்லரி
- sir edmund hillary => சர் எட்மண்ட் ஹிலாரி
- sir frank whittle => சர் பிராங்க் விட்டில்
- sir fred hoyle => சர் ஃபிரெட் ஹோய்ல்
- sir frederick ashton => சர் பிரடெரிக் ஆஷ்டன்
- sir frederick gowland hopkins => சர் ஃப்ரெடெரிக் கோலேண்ட் ஹாப்கின்ஸ்
- sir frederick grant banting => சர் பிரடெரிக் கிராண்ட் பேண்டிங்
- sir frederick handley page => சர் பிரடெரிக் ஹேண்ட்லி பக்கம்
- sir frederick william herschel => சர் ஃபிரடெரிக் வில்லியம் ஹெர்சல்
- sir galahad => சர் கலஹேட்
- sir gawain => சர் காவைன்
- sir geoffrey wilkinson => சர் ஜியோபிரி வில்கின்சன்
Definitions and Meaning of sir francis galton in English
sir francis galton (n)
English scientist (cousin of Charles Darwin) who explored many fields including heredity, meteorology, statistics, psychology, and anthropology; founder of eugenics and first to use fingerprints for identification (1822-1911)
FAQs About the word sir francis galton
சர் பிரான்சிஸ் கால்டன்
English scientist (cousin of Charles Darwin) who explored many fields including heredity, meteorology, statistics, psychology, and anthropology; founder of euge
No synonyms found.
No antonyms found.
sir francis drake => சர் பிரான்சிஸ் டிரேக், sir francis bacon => சர் பிரான்சிஸ் பேகன், sir ernst boris chain => சர் ஏர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன், sir edwin lutyens => சர் எட்வின் லுடீயன்ஸ், sir edwin landseer luytens => சர் எட்வின் லேண்ட்ஸியர் லூட்டென்ஸ்,