Tamil Meaning of salmonella
சால்மொனெல்லா
Other Tamil words related to சால்மொனெல்லா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salmonella
- salmonberry => சால்மன் பெர்ரி
- salmon trout => சால்மான் டிரவுட்
- salmon river => சால்மான் ஆறு
- salmon portland chase => சால்மன் போர்ட்லாந்து சேஸ்
- salmon pink => சால்மான் பிங்க்
- salmon p. chase => சால்மன் பி. சேஸ்
- salmon oil => சால்மன் எண்ணெய்
- salmon loaf => சால்மன் லோஃப்
- salmon => சால்மன்
- salmo gairdneri => salmo gairdneri
- salmonella enteritidis => சால்மோனெல்லா எண்டர்டிடீஸ்
- salmonella typhi => சால்மொனெல்லா டைபி
- salmonella typhimurium => சால்மொனெல்லா டைபிமியூரியம்
- salmonella typhosa => சால்மோனெல்லா டைபோசா
- salmonellosis => சால்மோனல்லோசிஸ்
- salmonet => சால்மொனட்
- salmonid => சால்மான்
- salmonidae => சால்மோனிடே
- salmonoid => சால்மனைட்
- salmons => சால்மான்
Definitions and Meaning of salmonella in English
salmonella (n)
rod-shaped Gram-negative enterobacteria; cause typhoid fever and food poisoning; can be used as a bioweapon
FAQs About the word salmonella
சால்மொனெல்லா
rod-shaped Gram-negative enterobacteria; cause typhoid fever and food poisoning; can be used as a bioweapon
No synonyms found.
No antonyms found.
salmonberry => சால்மன் பெர்ரி, salmon trout => சால்மான் டிரவுட், salmon river => சால்மான் ஆறு, salmon portland chase => சால்மன் போர்ட்லாந்து சேஸ், salmon pink => சால்மான் பிங்க்,